dinsdag 5 augustus 2008

Trek je beste kleren aan want Google Street View komt er aan.


Let op de Google auto

Volgens de Volkskrant rijden er op dit moment Google-View auto's rond die Rotterdam en Amsterdam fotograferen. Via Street View worden de steden op straatniveau getoond maar daarvoor moet Google eerst alles fotograferen met alle taferelen erbij. En ook jij kan daarbij zijn.Dat dit tot pijnlijke of grappige situaties kan leiden mag duidelijk zijn.
Eenmaal gefotografeerd en je staat voor jaren te kijk als de bezoeker van een sexshop of als naked girl. Al moet ik in het laatste geval zeggen dat het naked alleen topless betreft. Amerikaanse preutse opwinding zorgt is hier voor de overdreven hype.

Maar waarom zou je Google Street View niet positief gebruiken? Een huwelijksaanzoek is al via deze weg gedaan maar er kan toch ook iets anders bedacht worden? (idee├źn?)
Nu is de kans om Amsterdam en Rotterdam te promoten. Ik ga alvast naar de kapper en zoek mijn hipste kleren uit.

Als je een een minder positief gevoel hierover hebt dan kun je je vast wel vinden in de het onderstaande filmpje over Google Maps.
Google wordt hier door de Vacotioneers op briljante wijze becommentarieerd. Gelukkig hebben ze een hele serie van dit soort filmpjes.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

whooeee....creapy!
Vorige week zag ik in Hendrik-Ido-Ambacht ook zo'n Googlo-car rijden.
Zou ik me nu ongerust moeten maken? Ik had niet m'n beste kleren aan....maar gelukkig wel iets ;-)

Liek Schoeren zei

Ik dacht dat Nederland nu wel even klaar was maar nu moeten we dus blijven opletten.

 
Bookmark and Share