zondag 13 april 2008

We're sorry, this video is no longer available...

De tekst: "We're sorry, this video is no longer available" komt wel heel veel voor bij bij het klikken op de filmpjes bij YouTube.
Ik weet niet of dit door rechtenkwesties, te veel bezoekers of door mijn eigen computer komt.

Hier een filmpje, als het lukt...


Maar lukt dit niet probeer het hier.

8 opmerkingen:

Paulus zei

Een youtube gebruiker kan op verzoek de embed-functie laten uitschakelen. Zodat alleen zeizelf het filmpje kunnen gebruiken.

Vandaar dat je soms die tekst tegenkomt.

Liek Schoeren zei

Dank je Paulus, dat zou inderdaad een van de verklaringen kunnen zijn. Maar dan blijft het vreemd dat er zo veel filmpjes zijn uitgeschakeld en dat eigengemaakte filmpjes het niet doen. Toch kan jouw antwoord voor vele 'no-shows' een verklaring kunnen zijn.

Marina Noordegraaf .... zei

Achteraf uitschakelen van de embed mogelijkheid is dan misschien niet zo'n handige volgorde. Als de gebruiker meteen een duidelijke keuze krijgt, dan kiest hij/zij daar al vantevoren voor. Dat scheelt een hoop loze content dan ..

Hoe dan ook een geinig filmpje :)

Liek Schoeren zei

filmpje deed het dus? :-)

Anoniem zei

Heb je Google Web Accelerator geïnstalleerd? Zo ja, stop deze en je filmpjes zullen het weer doen.

Liek Schoeren zei

@anoniem, dank. Ga ik proberen.

Anoniem zei

Google web accelerator uitzetten, je moet er maar op komen. Maar het werkt wel! Bedankt, want ik werd er zo langzamerhand gek van!

bob

Liek Schoeren zei

Ik probeer ook verschillende browsers. Enne Firefox is in deze een slechte, maar de tamelijk onbekende flock.com doet het in dit geval een stuk beter.

 
Bookmark and Share